2024-03-13 94 瀏覽
作為牛魔王, 要揀邊間打邊爐既話, 牛既質料好緊要, 朋友推薦牛大人, 話想食極上和牛吃到飽D個SET, 要同D牛去博老命牛大人既台灣化都做得好好, 少至湯底, 再至出面可以自己拎配料, 都好有台灣的色彩, 我地都想試多D台灣特色既野, 所以我地湯底叫左個鳳梨雞湯底, D個湯底有成半隻雞, 而加上鳳梨, 令到個湯底鮮得黎有少少甜味, 淨係飲都覺得幾好飲我覺得上菜速度係奇高的, D個值得讚揚。首先我地叫左台式香腸, 鹽酥雞同埋炸蕃薯, 全部都好好味, 同埋真心好有台灣特色牛比較高級就係有上腹牛五花, 安格斯特選牛板腱, 澳州和牛M5牛肩卷, 而我地最鐘意就係澳州和牛M5牛肩卷, 食落又嫩口又滑, 而且牛味又夠濃, D個牛真心冇得輸另外送左每人2粒和牛牛丸, 我睇如果要叫的話, 好似都要五十幾蚊先得三粒, 所以令我高度期待呢款牛丸, 食落第一啖已經覺得好正, 又爽又彈牙, 又多肉汁, 牛味又重, 真係好想可以不停咁去叫除左牛類好正之外, 我覺得滑類都好有驚喜, 而我地最鐘意就係墨魚滑, 係連外表都係有墨汁黑色的, 好吸晴, 而且食落都幾好味, 又彈牙, D類滑類真係食得出牛大人的誠意最後想

最後想講下飲品, 除外有出面放題好常有既大雪櫃放齊各款氣水,自家制既茶外, 仲有得點即叫即做既飲品, 包括有冬瓜茶, 酸梅汁等等, D個位好有驚喜
總結食物好好之外, 環境服務都唔錯, 好多位都有驚喜同見到誠意。
2024-03-05
  • 澳洲M9和牛牛丸