尋日去左Gulu Bar 撞正annual event 飲左杯港產🇭🇰 《無名氏》 我上網查返、無名氏的 Gin 由21種的中式藥材釀製成。桂花、陳皮、連當歸都有😂 都值得支持下推介下Gin Lemon Tea 🥃🍋 (我飲果杯)Tea 係由伯爵茶同埋英式早餐茶混合,所以都有淡淡嘅茶味,檸檬酸,果香。都算而入口😌 卡邦尼意粉 Carbonara 🍝煙肉碎有不少🥓巴馬火腿火箭菜薄餅 🍕 $148 Pizza 有趣地有加底服務😂 double 餅底。但單層嚟講係非常之薄、風乾火腿都幾有肉地、同火箭菜嘅份量都唔少~ 🍖串燒系列其中個特色係有幾好食嘅串燒可以做下酒菜。整體嚟講,串燒都好食,肉質不韌不痴牙。雖然係要等耐少少,但都覺得味道值得。我食過以下的都 ok 尤其係3️⃣1)香蒜蔥牛柳串2)鹽燒牛舌芯:幾彈牙QQ3)黃金醬雞脾肉:黃金醬有鹹蛋黃嘅味道,為白身的雞肉帶來惹味。雞肉本身好嫩滑。4)山賊牛肋串5)羊肋串:羊羶味不強、肉味濃!

Gin Lemon Tea 🥃🍋 (我飲果杯)

卡邦尼意粉 Carbonara 🍝煙肉碎有不少🥓

🍖串燒系列
尤其係3️⃣

1)香蒜蔥牛柳串
2)鹽燒牛舌芯:幾彈牙QQ
4)山賊牛肋串
5)羊肋串:羊羶味不強、肉味濃!
  • 串燒拼盤
  • 風乾火腿薄餅