黎到尖沙咀搵野食,想食台式野就搵左呢間唔錯評分既試下~牆身有推薦食法,可以參考下~呢間係QR Code落單,好方便~麻辣鴨血豆腐,蜂巢豆腐吸晒湯汁精華,鴨血又滑又多汁,口感過癮!涼拌麻辣牛腱頭,粒粒有嚼勁,麻辣味夠晒香辣,好有辣勁!滷肉燙青菜,生菜熱辣辣,保持咗生菜嘅脆口同鮮,淋上滷肉汁一齊食,有少少偏油,唔太食得慣~三寶牛肉麵加滷蛋,嗌左佢地既招牌麵!配料有齊牛腱、牛筋和牛肋條,肉質口感偏淋身,紅燒湯夠入味,三款配材各有特色,最中意係牛腱~店舖推介食法,加牛骨髓入湯,令湯底更加還原台灣地道口味,加完之後湯底會香濃,同有少少辣~手打牛筋丸麵,中意食瀨尿牛丸一定要試!因為佢啲牛筋丸真係有勁多汁,而且又濃又入味,好有驚喜!一碗有成7粒,食起上黎好滿足,又唔怕分比人,而麵質呢碗揀左粗麵,係比較烏冬更煙韌既口感。溏心蛋,溏心好入味,好推薦加~檸檬冬瓜茶,一般冬瓜茶我都幾中意,加左檸檬之後,冇咁甜清新左,仲更加good!
黎到尖沙咀搵野食,想食台式野就搵左呢間唔錯評分既試下~
牆身有推薦食法,可以參考下~
呢間係QR Code落單,好方便~
涼拌麻辣牛腱頭,粒粒有嚼勁,麻辣味夠晒香辣,好有辣勁!
滷肉燙青菜
三寶牛肉麵
手打牛筋丸麵
溏心蛋
溏心蛋,溏心好入味,好推薦加~
檸檬冬瓜茶
三寶牛肉麵