📍 牛站(駅)麻辣火鍋放題 尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖🍒點評時間香港人最中意打邊爐,我都唔例外🤣呢間火鍋店私心推介💕 成日長期爆滿,諗左好耐介唔介紹比大家好🤭今次試左SRF美國極黑和牛套餐$298一位 任飲任食120分鐘晚市放題😋有多款湯底選擇,+$48可以轉鴛鴦鍋最新仲有花膠湯雞鍋底,夠哂滋潤啊SRF和牛肉味濃厚,大大片絕不手軟👍🏻除了主打的SRF和牛外,亦有牛板腱、牛肩胛、封門柳、豬五花、羊肉片,啱哂食肉獸🫢自助區有各種各類嘅蔬菜和丸類,還有熟食小龍蝦🦞最驚喜係有放題店必嗌嘅芝麻雞翼💗飲品區除左一般汽水、冷泡茶等仲有自家製台式珍珠奶茶🧋❗️同埋任飲啤酒、清酒、梅酒🍻甜品區有乳酪、泡芙、布甸、自助軟雪糕仲有Haagen-Dazs雪糕杯真係多到食唔哂🤣下次要再encore🤓#foodie #foodiehk #hkfoodie #hkfood #foodbloggers #hkfoodbloggers #hkgirl #instagood #foodlovers #globaleats #eathk #sisterhood #foodhunter #foodhun

📍 牛站(駅)麻辣火鍋放題
尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖

🍒點評時間
香港人最中意打邊爐,我都唔例外🤣
呢間火鍋店私心推介💕
成日長期爆滿,諗左好耐介唔介紹比大家好🤭

今次試左SRF美國極黑和牛套餐
$298一位 任飲任食120分鐘晚市放題😋
有多款湯底選擇,+$48可以轉鴛鴦鍋
最新仲有花膠湯雞鍋底,夠哂滋潤啊

SRF和牛肉味濃厚,大大片絕不手軟👍🏻

自助區有各種各類嘅蔬菜和丸類,還有熟食小龍蝦🦞
最驚喜係有放題店必嗌嘅芝麻雞翼💗

飲品區除左一般汽水、冷泡茶等
仲有自家製台式珍珠奶茶🧋
❗️同埋任飲啤酒、清酒、梅酒🍻

甜品區有乳酪、泡芙、布甸、自助軟雪糕
仲有Haagen-Dazs雪糕杯
真係多到食唔哂🤣下次要再encore🤓

#foodie #foodiehk #hkfoodie #hkfood #foodbloggers #hkfoodbloggers #hkgirl #instagood #foodlovers #globaleats #eathk #sisterhood #foodhunter #foodhunterhk #cafe #cafehk #打卡cafe #eatwithmaruko