今和 地方細細, 但都佈置得乾淨整齊充滿心思, 有日本居酒屋風味 🍶Menu 上有各式各樣特別嘅創意卷物, 每款菜式賣相精緻, 好有特色, 好吸引🥰今次嗌左兩款卷物金龍卷🍤 (𝐆𝐨𝐥𝐝𝐞𝐧 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐨𝐧 𝐑𝐨𝐥𝐥) ($92): 4.2/5係用咗炸蝦、芝士🧀同三文魚卷成嘅新鮮炸起嘅炸蝦同埋芝士一齊食好夾 𝐣𝐞𝐧𝐠加埋卷物上面鋪上嘅一片片新鮮三文魚, 千島醬同燒汁, 令味道更加昇華🤤更豐富十分推介鍾意食炸物同三文魚嘅人💞🍣煙花 🎆(𝐟𝐢𝐫𝐞𝐰𝐨𝐫𝐤𝐬) ($98): 3.9/5係用辣味三文魚、辣味吞拿魚, 同脆片卷成嘅味道唔算好辣, 反而三文魚同吞拿魚味道比較重, 每件卷物上面都鋪上脆片嚟增加口感😆壽司飯味道口感都唔錯, 而且三文魚同吞拿魚都俾得好足料, 唔錯另外嗌咗軟殼蟹沙律 🥗($89): 3.8/5估唔到沙律都幾豐富幾抵食, 配芝麻醬入面有一啲脆片、大量海苔沙律、牛油果片🥑、蟹籽、生菜、羽衣甘藍🥬⋯⋯同一隻新鮮炸起嘅軟殼蟹🦀軟殼蟹好香口, 好脆, 唔會覺得太油膩🤤🤤一定會再encore嘅日式小店🥰🥰Yumyum📍 今和壽司(尖沙咀)🐰: 4.3/5

今和 地方細細, 但都佈置得乾淨整齊
充滿心思, 有日本居酒屋風味 🍶
Menu 上有各式各樣特別嘅創意卷物,
每款菜式賣相精緻, 好有特色, 好吸引🥰

今次嗌左兩款卷物
係用咗炸蝦、芝士🧀同三文魚卷成嘅
新鮮炸起嘅炸蝦同埋芝士一齊食好夾 𝐣𝐞𝐧𝐠
加埋卷物上面鋪上嘅一片片新鮮三文魚,
千島醬同燒汁, 令味道更加昇華🤤更豐富
十分推介鍾意食炸物同三文魚嘅人💞

🍣煙花 🎆(𝐟𝐢𝐫𝐞𝐰𝐨𝐫𝐤𝐬) ($98): 3.9/5
係用辣味三文魚、辣味吞拿魚, 同脆片卷成嘅

另外嗌咗
軟殼蟹沙律 🥗($89): 3.8/5
估唔到沙律都幾豐富幾抵食, 配芝麻醬
同一隻新鮮炸起嘅軟殼蟹🦀
軟殼蟹好香口, 好脆, 唔會覺得太油膩🤤🤤

一定會再encore嘅日式小店🥰🥰
Yumyum

📍 今和壽司(尖沙咀)
🐰: 4.3/5