2022-04-01 139 瀏覽
🦀原隻軟殻蟹配羅勒青醬意大利飯💰148🍟薯條配雙色醬牛油果松露蛋黃💰58🍖柚子蜜糖雞翼💰58⚡️呢間bookmark咗好耐嘅尖沙咀文青店終於有時間黎試🙌🏻入到去真係非常文青,大大嘅落地玻璃窗隔離係榻榻米,非常舒適🌈但最最最想試嘅富士山黑豚肉咖哩飯冇曬😭😭😭最後叫咗軟殻蟹配羅勒青醬意大利飯🍃⚡️小妹對青醬冇乜強烈嘅感覺🤔軟殼蟹就唔特別厚身,但勝在酥脆,整個飯嘅擺盤都好吸晴好精緻💯⚡️薯條同雙色醬都超有驚喜😍粗身薯條份量超多,每條薯條上面都有滿滿嘅調味粉,上面仲灑滿曬碎芝士,但唔只係得表面個層有,而係一路食一路有😍中間層層疊疊好多芝士碎勁邪惡🤣最出色嘅莫過於兩款配醬🥑松露蛋黃醬香濃又唔膩🤤🤤🤤🤤牛油果醬都非常柔滑✨✨✨⚡️柚子蜜糖雞翼都非常出色,雞翼大大隻,柚子味清新,醬汁流到鋪底嘅沙律菜都超夾🤤🤤🤤🤤
🦀原隻軟殻蟹配羅勒青醬意大利飯💰148
🍟薯條配雙色醬牛油果松露蛋黃💰58