寶勒巷不嬲都多寶藏餐廳💎💎今日嚟到The Right Place度食晚餐,果然冇令我失望♥️♥️呢度由裝修到餐牌都睇得出😆😆店主對香港電影嘅熱愛🎬特別係星爺♥️💜中間仲有個超大嘅螢幕🥰🥰🥰睇波⚽️⚽️睇大型賽事簡直係正😍😍我哋就叫咗一份招牌脆皮豬腩肉🐷🐷配酸椰菜及黃芥末$98🐷🐷豬腩肉名副其實真係超級香脆🥰🥰🥰就算掛住傾偈擺耐咗都keep到個脆度👍🏻👍🏻有埋黃芥末就多一個口感豐富嘅食法🥰🥰再配合埋酸椰菜🥬呢個經典嘅配搭真係一流🤤🤤另外就叫咗份🍺🍺啤酒脆漿炸大西洋鱈魚🐠配薯條$168🍟🍟炸魚薯條份量豐富😝😝香脆嘅啤酒脆漿包裹煮彈牙嘅魚肉😋😋😋配上熱辣辣嘅薯條🔥🔥😋😋烤三文魚柳墨魚汁意大利粉伴三文魚子$188配上巴馬臣芝士🧀🧀檸檬忌廉汁🍋🍋同埋半乾車厘茄🍅意大利粉夠晒Juicy,超級掛汁😍😍😍烤三文魚柳外脆內軟🥰🥰勁鍾意呀😝😝三文魚子粒粒飽滿😋非常滿意呢一份主菜💜💜🍹周星星同學玩味十足🤣🤣用flask🧪🧪作為容器👨‍🔬👨‍🔬 荔枝果肉加上syrup ,配合埋芒果🥭同菠蘿🍍汁仲有yoghurt & soda😍😍酸酸甜甜,夠晒開胃🤤🤤🤤
中間仲有個超大嘅螢幕🥰🥰🥰睇波⚽️⚽️
睇大型賽事簡直係正😍😍