好多人都話Mamaday唔係麻麻地,佢地近排係尖沙咀開左一間分店,而家唔洗過海都可以食到啦!舖頭裏面嘅裝修真係好特別,係有好多種唔同嘅style湊埋一齊,都幾型格嫁😎睇完舖頭裏面嘅裝修,就睇下餐牌裏面有咩食!餐牌裏面嘅菜式名真係超級鬼馬,客人都要花啲心機先知道究竟係咩黎😂同埋啲名真係幾長下,會睇到精神疲勞👀**********<蒜蓉虎蝦比薩鍾意食嘅會好鍾意食> $128依個pizza嘅配搭都係玩fusion,薄餅底上面係蒜蓉虎蝦,平時係中式酒樓食蒸蒜蓉虎蝦就見得多,但係放係pizza上面真係未食過!另外再加埋芝士去焗,感覺又幾夾嫁喎🤣**********<唔甜的紫薯蛋糕> $48除左主食之外,餐牌上面都會有啲甜品可以比客人選擇,好似蛋糕、窩夫⋯⋯依個紫薯蛋糕嘅賣點就係唔甜嘅!其實個蛋糕食落係微甜,比起平時食嘅蛋糕真係無咁甜,感覺會健康少少,蛋糕主要係忌廉芝士mousse嘅質地,都唔錯嫁🤩

**********
<蒜蓉虎蝦比薩鍾意食嘅會好鍾意食> $128