2022-01-19 36 瀏覽
The One 5樓新開左間古今二 相信好多人都會認識 壽司關注組 都成日會提起既壽司店 新店質素都相當之高😍彩虹卷 🍣由兩款刺身:三文魚、吞拿魚 再夾住牛油果、蟹柳、青瓜 非常有創意同埋有種清新既感覺 尤其青瓜同牛油果比到種新鮮爽脆既Feel綠野先蹤 🍣滿滿既蟹籽同芒果粒鋪面 特別係包住牛油果同蘋果 水果同壽司既配搭真係好合襯 創新水果壽司😆炸軟殼蟹天婦羅 🦀好有誠意既軟殼蟹 真係有肉質又有啲蟹膏 唔係普遍細隻冇乜肉既軟殼蟹 炸起上黎到天婦羅真係一流秘製蒜香牛油燒帆立貝 🦪除左壽司外仲有好多串物選擇 其中呢款帆立貝特別推介 因為超濃牛油香味配搭帆立貝 非常之香溢柚想蝦你 🥗勁多柚子既沙律菜 再夾集蝦仁、中華沙律、蕃茄等食材 一種好新鮮清新概念 做前菜一流整體我真係好鍾意古今系列既菜式 每次去都食到啲創新、清新既感覺 已經食過好多間分店真係值得一試再試😍

彩虹卷

彩虹卷 🍣