2019-02-23 224 瀏覽
幾個女仔一齊梗係鍾意去一啲餐廳偏向Cafe類型嘅地方食嘢, 鍾意啲地方有好嘢食、又可以傾計嘅地方。我哋叫咗一個黑松露醬炒鮮什菌寬條麵、Parma ham pizza、招牌水果茶同埋一個水果雪糕窩夫。闊條麵嘅黑松露醬好香濃,連埋其他菇類一齊炒,令到個意粉除咗有黑松露香味,仲有菇類嘅鮮味。闊條麵嘅軟硬亦都煮得適中,醬汁都能夠包裹每一條麵條,所以闊條麵真係唔錯。Pizza亦烤得好脆,加上配有火箭菜,令pizza味道唔算太油膩,但係parma ham質地比較乾,要成塊放入口慢慢咬。水果窩夫味道正常,窩夫有少少蛋香味同脆。水果茶亦比想像中好,除咗有水果淡淡的甜味, 甜味過後就有茶味散發出嚟,幾啱配甜品。舒舒服服地邊傾計、邊食嘢,差不多坐咗兩個鐘先走。

Parma  ham  pizza

水果窩夫味道正常,窩夫有少少蛋香味同脆。
水果雪糕窩夫

招牌水果茶

舒舒服服地邊傾計、邊食嘢,差不多坐咗兩個鐘先走。
招牌水果茶