嘉寶漢堡依排好熱門,佢地唔單止係本地小店仲要係黃店黎嫁,價錢非常之平民,漢堡包大概四十至五十蚊就有交易,真係糧尾恩物🤑不過食飯時間去嘅話,因為店內嘅座位唔多,所以好大機會都要排隊嫁!**********<烤菇芝士牛堡> $55依個烤菇芝士牛堡係有一隻完整嘅大啡菇,睇落好吸引,塊漢堡扒似係手打漢堡,食落肉質會比較鬆軟,味道方面會有少少煙熏味,牛肉味唔算好重,成個漢堡都幾足料,連芝士都係雙層嫁🤣**********<蜜糖芥末菠蘿雞堡> $39*加炸燒賣&汽水 +$15個雞堡係夾住菠蘿同埋煎雞扒,塊雞扒好嫩滑,食落完全唔會有鞋口嘅感覺,不過唔係好食到蜜糖芥末個醬嘅味,淨係覺得有少少沙律醬咁樣,不過可能因為有菠蘿嘅關係,所以成個漢堡食落都幾juicy😋另外轉套餐嘅話加$15就可以有炸燒賣同埋一罐汽水,值得一提嘅係佢地嘅炸燒賣真係好好食,外皮脆卜卜但裏面就做到軟糯嘅口感,而且加左啲好似酸忌廉芝士嘅醬,真係要試下啊!

**********
<烤菇芝士牛堡> $55