2020-11-29 183 瀏覽
今次真係一次過滿足兩個願望!有見到我最愛嘅小王子又食到我最鍾意食嘅韓國燒烤!我細細個就係小王子嘅忠實擁躉!懂得看小王子的都知道,保持童心在大人世界絕對不容易!今日我就用一顆童心嚟品嚐食物帶來簡單而快樂的滿足!一個人只有用心去吃才吃到美食!冬日限定小王子聯乘荃灣炑八韓烤套餐!前菜燒肉板旁邊的蛋漿係無限添加的!韓牛西冷、蔥蒜牛五花 、大蔥牛舌 、韓牛煎前胸肉 、醬油霜降牛小排 、厚切黑毛和牛 、辣炒年糕 !每一款牛都有唔同嘅口感!但一食落口就知全部都係靚牛!個人就最鍾意食韓牛西冷!基本上咩嘢醬汁都唔使點!每面煎10至15秒,就有入口即溶嘅口感又有香濃嘅牛味!第二鍾意食就係厚切黑毛和牛就肉質偏瘦,但牛味係最濃郁又有口感!最後食埋個年糕兩個人真係食到超級飽同滿足!埋單時店員只要惠顧小王子的任何一款套餐,即可加$98 加配限量版 - 「小王子座枱無線充電器一個」!仲話數量有限,先到先得!之後我就要咗一個!真係好靚呀!好想快啲再嚟食大滿足的燒肉套餐!#荃灣美食#食好西#燒肉必點#燒牛舌#一個人只有用心去看才看到真實#一個人只有用心去吃才吃到美味#MEOKBANG #BBQ #LEPETITPRIN

冬日限定小王子聯乘荃灣炑八韓烤套餐!

前菜

燒肉板旁邊的蛋漿係無限添加的!

每一款牛都有唔同嘅口感!但一食落口就知全部都係靚牛!

最後食埋個年糕兩個人真係食到超級飽同滿足!

好想快啲再嚟食大滿足的燒肉套餐!

#荃灣美食#食好西#燒肉必點#
燒牛舌#一個人只有用心去看才看到真實#一個人只有用心去吃才吃到美味#MEOKBANG #BBQ #LEPETITPRINCE #炑八 #炑八韓烤 #小王子 # 香港美食 #韓國美食 #韓國 #優惠 #韓燒 #燒肉