2024-03-16 47 瀏覽
我很喜歡平日去文青cafe放空☕️慢慢享受一頓美味午餐今次去咗一間充滿小清新咖啡小店🌱全店共十個位,店內2張枱,outdoor有高櫈bar枱,旁邊仲有張细枱,雖然店子唔大,但坐得非常舒服,又不會限時,我地可以慢慢坐好輕鬆咁嘆吓。除了有不同種類特飲、coffee、抹茶、甜品,還有主食🔸️全日早餐基本上去親cafe必點, 因為貪佢夠多野食🤭哩度all day breakfast竟然係牛角包窩夫,仲有香蕉,真係有驚喜,其它仲有煙三文魚、炒蛋、煙肉、沙律菜、牛油果及炒菇👍非常豐富🔸️大蝦香辣蒜香欖油意粉大蝦好爽彈,意粉沾滿蒜香味,加上黑椒粉,又香又少少微辣很美味😋除了食物有水準,飲品都好有特色我地分别點咗杯🔸️蜜糖脆脆泡沫咖啡Crunchy面層有很多脆脆,飲落又不會太甜另一杯係有🔸️打印圖案朱古力可以選擇自己喜愛圖案send比店主,再打印出來,真係靚到唔捨得飲🤣最後點多份開心果芝士蛋糕哩個慢活午餐食埋個甜品超滿足
我很喜歡平日去文青cafe放空☕️慢慢享受一頓美味午餐

除了有不同種類特飲、coffee、抹茶、甜品,還有主食

🔸️全日早餐

🔸️大蝦香辣蒜香欖油意粉

除了食物有水準,飲品都好有特色
我地分别點咗杯

🔸️蜜糖脆脆泡沫咖啡Crunchy
面層有很多脆脆,飲落又不會太甜

另一杯係有
🔸️打印圖案朱古力