餐廳: 小曼谷海鮮燒烤屋
資訊:

2017-11-05 1464 瀏覽
Hi 因為兩個月前買咗團購由於買完要三個月內用所以其實都差唔多到期啦 要搵個時間用咗佢所以今日特突去到九龍城食呢間小曼谷海鮮燒烤屋我仲特突打電話去確認下係咪用得啦當然話book位 佢就答我兩位唔駛book walkin可以咁我地大約七點半去到呢間嘢門口叫我等一陣 唔駛五分鐘就有位坐啦但係坐出面嘅咁今日唔熱 坐出面所以都冇所謂咁望下餐牌食咩 大致上係有串燒 海鮮 咖哩 飯 粉 嘢飲咁我地諗咗一諗決定食個鮮芒海鮮炒飯同睾金邊粉 仲點咗三串串燒 再加珍多冰同埋青檸梳打等咗一陣好快黎咗碟鮮芒海鮮炒飯比我想像中仲要濕 有啲濕過頭所以口感唔太好其實跟住就黎碟泰式鮮蝦炒金邊粉呢碟嘢冇砂糖嘅食咗都淡淡地 味道唔夠 冇乜火喉唔太出色跟住就黎咗兩杯嘢飲青檸梳打冇乜味唔知點解好淡嘅感覺連粒青檸都冇味最慘烈係珍多冰好酸 酸過酸奶好似變咗咁嘅味 好難飲最後黎碟串燒燒墨魚丸好食帶子普通 好似冇燒烤個陣風味雞臀唔掂 完全唔爽 好靭 完全唔好食 又難咬蠟腸一般般 都算ok嘅另外有人現唱唱歌既有人唱LIVE 叫有歌聽下感覺都好OK只係食物覺得唔太掂原價390蚊用咗團購實際190但團購都要比錢嘅所以人均消費為165蚊我覺
Hi 因為兩個月前買咗團購
由於買完要三個月內用