女友好鍾意食啲軟糯煙韌嘅甜品😆芋圓湯圓小丸子個啲,上網見到到2月29日有有款小寧波湯圓特色甜品🍮好少有舖頭會就湯圓出特色甜品,仲要用質量味道保證嘅小寧波湯丸製作 點都要帶佢嚟開心下😘😘食甜品前我地食個主食墊下肚先😁我地要咗個大盛丼飯 入面有牛肩胛、雞扒、黑豚里脊 肉質鮮嫩易入口 加埋珍珠飯 加埋肉汁 每一啖都十分可口🙌🏻🙌🏻🙌🏻我地嗌晒試下 三款甜品冷、熱、常溫會齊 所以口感咬感 都不一樣😎😎 玫瑰桂花羅望子酒釀芝麻湯圓 十分養生嘅熱糖水加湯圓 花嘅甜味羅望子酸味 保肝護心 酸酸甜甜 又十分香滑 🥰爆炸糖椰絲榛子芝麻湯圓糖不甩 口感豐富 味蕾舌頭刺激 出邊啲糖不甩好唔同😉三色芋圓芝麻湯圓芭菲杯 大大杯 有三色芋圓同芝麻湯圓係下面上面有香濃軟滑嘅牛奶雪糕🍦 仲有一小杯芝麻糊可以自己淋上去 可以打卡拍boomerang 雪糕同湯丸嘅配搭好新鮮 冷湯丸口感煙韌 芝麻牛奶味香滑甜而不膩 配搭芋圓芝麻 初時食冷暖交替 口感層次十分特別😍😍😍
女友好鍾意食啲軟糯煙韌嘅甜品😆

甜品前我地食個主食墊下肚先😁