2019-03-07 40 瀏覽
太和翠怡附近一帶都有好多唔同既食肆, 正好搵到個地方可以同朋友飲野傾偈之餘仲可以食埋飯.門面好似酒吧, 仲有室外座位.朋友叫左杯Scream and Sour.我就叫左Dr. Kitty, 好香荔枝同芒果味, 幾甜好好飲.叫左份松露油薯條做小食, 上面有好多芝士絲, 濃烈既芝士當中帶有少許松露既香味.頭盆就要左烤香腸拼盤, 唔乾之餘仲有好多肉汁,又唔會太咸.主菜就係鹹蛋黃意大利飯, 飯有種粉粉既南瓜味, 而啲西班牙辣肉腸帶到咸蛋黃既香味出黎, 帶子因為只係稍微煎下, 所以有鮮味得黎又少少彈牙.另一樣就叫左火腿菠蘿比薩, 芝士絲係到左之後即刻刨落去, 所以唔會溶哂, 而佢係用薄薄既西班牙黑毛豬火腿, 所以咸得黎質地好滑.

門面好似酒吧, 仲有室外座位.

朋友叫左杯Scream and Sour.
Scream and Sour

Dr. Kitty

巴馬臣芝士香蒜松露油薯條

頭盆就要左烤香腸拼盤, 唔乾之餘仲有好多肉汁,又唔會太咸.
烤香腸拼盤

魷魚西班牙辣肉腸燒南瓜法邊豆鹹蛋黃意大利飯伴輕煎北海道鮮帶子

西班牙黑毛豬火腿菠蘿比薩
2019-03-06