喺一間唔係咁高調嘅餐廳品嘗咗一餐,記住呢個名呀,食物真係好得嚟!🍴佢哋個封門柳,肉質嫩滑得嚟味道又夠鮮,實在太正!肉汁豐富,每一啖都滿足極啦。龍蝦汁虎蝦意粉又點?醬汁順滑,龍蝦味非常突出,與意粉完美結合,頂級享受咋!雞翼方面,玫瑰蜜糖既香甜又唔膩口,叫人一啖啖都想食。Latte呢杯真係做到表面金黃,味道濃郁又唔會苦,滑過琴弦咁舒服~👌小食拼盤啱哂我哋呢啲想一次過試多啲嘢嘅食客,每一款都係精心製作。唯有一個遺憾,唔好意思噢,我少少嘢都食唔落咗,下次預咗多啲胃先!飲品方面,柚子梳打清新解膩,真係飲杯都值得嚟嘅選擇。落足精神嚟感受,呢間餐廳絕對會俾你難忘嘅味道同嘅時光。食物好,感覺就更好,絕對值得推薦畀大家啦!💯🍝🤤