餐廳: Puppuccino
資訊:

2024-02-13 137 瀏覽
食物方面,價錢雖然偏高,但份量同價錢成正比。女生可以share一個餐食。環境都幾寬敞。食物質素,我覺得係偏高。我就叫左個甜品拼盤同沙律。沙律好好食,d菜好新鮮。另外個甜品拼盤有waffle,焦糖燉蛋同心太軟。waffle個口感少少脆,裡面好軟,甜度適中,上面有個薄荷雪糕。焦糖燉蛋方面,上面層焦糖都幾厚幾足料,重點係脆得黎完全吾lon,很甜好好食,下面既燉蛋好滑,蛋味加上焦糖的甜味,很好食。而個心太軟,切開流心,仲要朱古力味濃。我覺得對得起個價了。另外地庫有雪場玩!
環境都幾寬敞。
另外地庫有雪場玩!
煙三文魚沙律
甜品拼盤