2023-02-13 73 瀏覽
•將軍澳OMG Chicken •將軍澳近海皮果邊有間叫OMG Chicken, 一直以為佢係一間專食雞既餐廳。但原來佢係有唔同款式既西餐供應,而且套餐更係平靚正!新西蘭牛眼扒配紫薯蓉百多元一個晚市套餐,佢哋連紫薯蓉都整得特別有心機,絲滑薯濃,紫薯質素高。連配菜都咁好,主菜都唔輸蝕,以呢個價錢俾到呢個質素,都算係CP值高,佢唔係入口即化果種,而係好有肉味,就算唔點醬汁都好正!芝士焗大蝦龍蝦汁海鮮天使意粉首先要讚下佢個龍蝦汁係真龍蝦汁,唔係假罐頭味既,配既大蝦無霉味,啖啖肉。我好少食天使意粉,怕佢太幼煮得唔好就會融到一舊咁。但呢個天使意粉除左無煮到爛之外,竟有爽口既感覺!!即使係點套餐,佢配既湯丫飲品都唔Hea, 佢地既杯好靚,唔知以為自己飲緊特飲,凍飲亦都唔洗加錢既。
•將軍澳OMG Chicken •

新西蘭牛眼扒配紫薯蓉