2021-09-14 377 瀏覽
👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻玉子造屋一聽就知係專食蛋嘅餐廳!但👧🏻今之並冇試佢嘅玉子系列產品,反而按自己喜好叫咗啲野食同大家分享下😚✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧ 1)極上厚切牛舌丼 HK$85一落完單唔使3分鐘就上咗枱嘅極尚厚切牛舌丼,快到唔駛煮咁呀🤣說好嘅極尚、說好嘅厚切呢?!🥲總共得3塊唔厚嘅厚切牛舌,配菜仲多過主角,仲竟然用泡菜做配菜?!🤒牛舌好一般嘅茶餐廳牛舌質素,啲飯仲要痴埋一嚿嚿咁,完全唔值呢個價😅反而👧🏻一開始覺得最怪嘅泡菜先係最好食嘅🤣😍賣相:🌕🌕🌑🌑🌑😋味道:🌕🌕🌑🌑🌑2)Oreo曲奇熔岩醬班戟 HK$68梳乎厘班戟總共有幾款味,👧🏻今次最揀咗個夠睇落最正嘅Oreo味🙊賣梳真係唔錯😍啲cream加上雪糕同梳乎厘班戟嘅冰火組合從來都唔會令人失望👍🏼個班戟切開入面偏黃色,雞蛋味好重,👧🏻覺得唔錯😚但係出面HK$100鬆啲都有三塊嘅時候,呢到計埋加一成HK$70幾蚊嘅價錢得一塊班戟,就唔係太抵喇🤣所以建議真係想食梳乎厘班戟嘅大家都係去專門店到食好啲!🙊😍賣相:🌕🌕🌕🌗🌑😋味道:🌕🌕🌕🌗🌑總括黎講,玉子造屋嘅食物質素麻麻,唔係好對得住加埋一差唔多一嚿水嘅價錢😅真係可一不可再呀
👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧

1)極上厚切牛舌丼 HK$85

😍賣相:🌕🌕🌑🌑🌑
😋味道:🌕🌕🌑🌑🌑

2)Oreo曲奇熔岩醬班戟 HK$68

😍賣相:🌕🌕🌕🌗🌑
😋味道:🌕🌕🌕🌗🌑

總括黎講,玉子造屋嘅食物質素麻麻,唔係好對得住加埋一差唔多一嚿水嘅價錢😅真係可一不可再呀🙈

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧

✨整體評分✨(5分滿分!)
🏠環境:🌕🌕🌕🌑🌑
🤵🏻服務:🌕🌕🌗🌑🌑