餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

2021-04-16 215 瀏覽
星期日去將軍澳海濱嘅JOMO好好享受下Cafe brunch. Dirty咖啡除左打卡一流, 本身店用espresso嘅咖啡豆比較nutty, 所以飲起層次感分明而且豐富. Cold brew飲起黎就比較重果味較清新, 而且無一般嘅果酸, 個人幾鍾意呢種感覺. 食物方面All day breakfast精緻而又健康, 炒蛋好好味. 煙三文魚酸麵包配溫泉蛋又簡單得黎幾夾, 尤其是酸麵包我覺得好食. 最後甜品伯爵茶戚風蛋糕. 蛋糕的伯爵茶味夠濃, 配合鋪面的忌廉滑而不膩, 個人我非常喜歡

All-day breakfast

Whiskey cured cold smoked salmon sourdough

Earl Grey Chiffon Cake

Dirty & Cold Brew
2021-04-11
All-day breakfast
Earl Grey Chiffon Cake
Dirty & Cold Brew
  • Dirty&ColdBrew
  • EarlGreyChiffonCake
  • WhiskeyCured