2018-08-04 286 瀏覽
裝修環境有心思走復古風📺 有非常光猛宛如置身响室外嘅窗邊area🌿部分食物於餐版牌上大有名堂 甚具玩味👻 食物嘅賣相真係比人好大好感😻 可惜質素只屬普通。。。 見到蛋黃色滑溜溜嘅🍳 蛋控早已尖叫了吧🤤🤟🏻的確係炒得非常嫩滑 份量亦夠晒多 就算係較厚嘅位置內外都好滑😚😚蛋香味弱咗啲😕 牛奶同cream味較出後加嘅醬汁俾得慷慨👐🏻 夠晒味 連同木魚碎仲有啲過鹹添飯底亦細心加入醬汁伴好 十分之均勻 但唔知點解仲係好淡🤔出事位响條鰻魚度 冇+28轉原條(加咗都唔會值🤷🏻‍♀️)事關第一❌唔厚肉.第二❌好瘦.第三❌燒得過龍肉質好實(衰啲講句好似食緊沙甸魚咁🤫) 顛覆咗我對鰻魚肉嘅認知😓非常之奇怪🤨 你望落去好似好rich好足料咁 食落竟然係淡口味⁉️絕對係夠汁的 但可能比較稀身 所以食落完全冇感覺 一啲都唔creamy😐加埋蛋汁依然係冇濃郁感🤦🏻‍♀️明太子都有好多架 但味道嘅明顯度不成正比 只有點點嘅辛辣味蟹柳雖然係扮晒蟹嗰種 不過肥美飽滿 都唔欺場嘅👐🏻燒得外面微焦脆 少少煙韌口感 幾特別🤡
求求其其蒲燒鰻魚蛋包飯

見到蛋黃色滑溜溜嘅🍳 蛋控早已尖叫了吧🤤🤟🏻
蛋香味弱咗啲😕 牛奶同cream味較出
後加嘅醬汁俾得慷慨👐🏻 夠晒味 連同木魚碎仲有啲過鹹添
飯底亦細心加入醬汁伴好 十分之均勻 但唔知點解仲係好淡🤔
出事位响條鰻魚度 冇+28轉原條(加咗都唔會值🤷🏻‍♀️)
事關第一❌唔厚肉.第二❌好瘦.第三❌燒得過龍
溫泉蛋明太子意大利扁麵