2023-12-29 200 瀏覽
今日嚟到寶蓮邨嗰間大家口耳相傳嘅好味快餐店,真係一試難忘!先講講我嘅超級雞翼,搞到我啲嘴角都係油光光,燒得外皮焦香,啖啖肉咬落去夠晒彈牙,撈埋滋味滿分嘅蜜糖芥末醬,多得嚟!薯條就酥脆得嚟唔會太油,跟埋柯打買起上嚟真係正!啤酒雞煲大熱天食著正!由頭飲到尾,配料嘅豆腐爽滑、香菇Q彈,飲的愜意,啱啱好夠晒味嘅啤酒香,講到口水直流嗱!同撈飯同一流啊,煙韌帶勁嘅面,味道一流,食落惹味又滿足!仲有我至愛嘅西班牙黑豬叉燒,肥瘦相間,嗰香味真係不得了,層次分明嘅肉質一啖咬落去,就算唔落醬都可以嘆為觀止。來到尾聲,個香芒芝士蛋糕真係夠曬香濃又唔會太甜,完美嘅甜品收尾。呢度真係一個珍寶,一定要再嚟!👍🍗🍰