2024-01-07 179 瀏覽
蘇豪東休閒之選💟講起ᴮᵃʳ ᵃⁿᵈ ᴿᵉˢᵗᵃᵘʳᵃⁿᵗ, 大家可能都會諗到好似老蘭嗰啲嘈雜又多人嘅地方,雖然好有氣氛,但係如果想同情人傾下密計就好似有啲辛苦🫰🏻呢間餐廳既有ᴮᵃʳ ᵃⁿᵈ ᴿᵉˢᵗᵃᵘʳᵃⁿᵗ嘅ˢᵉᵗᵗⁱⁿᵍ同食物,比起中環啲ᵇᵃʳ更有情調。相距西灣河海旁只有一邊馬路,食嘅時候都微微吹到啲海風,幾ᶜʰⁱˡˡ架🩷ᶜʰⁱᶜᵏᵉⁿ ˢᵗʳⁱᵖˢ $⁸⁵ˢᵉᵃᵇᵃˢˢ ⁽ʰᵃˡᶠ⁾ $¹⁹⁵ᴾᵃᵉˡˡᵃ $²³⁵食物都幾好食,炸物係熱辣辣,味道香濃。ˢᵉᵃᵇᵃˢˢ除咗魚之外,仲有蜆同其他配料,個汁有少少辣,都幾有熱帶風情。員工多數係講英文,但態度友善,埋單時有講多謝同埋希望再見到我地翻嚟,一啲都唔似平時高高在上嗰啲西人餐廳(你懂的)🫰🏻📍ᵀʰᵉ ᴮˡⁱⁿᵈ ᴾⁱᵍ西灣河鯉景灣蘇豪東#ᵇᵃʳᵃⁿᵈʳᵉˢᵗᵃᵘʳᵃⁿᵗ #ᶜʰⁱˡˡ #蘇豪東 #假日好去處 #拍拖好去處 #打卡 #打卡好去處 #ⁱᵍᵃᵇˡᵉ #ʰᵏᶠᵒᵒᵈⁱᵉ #ʰᵏᵇˡᵒᵍᵍᵉʳ #ʰᵏⁱⁿᶠˡᵘᵉⁿᶜᵉʳ #ᵒᵒᵗᵈ
蘇豪東休閒之選💟

ᶜʰⁱᶜᵏᵉⁿ ˢᵗʳⁱᵖˢ $⁸⁵