2017-05-08 1807 瀏覽
約左朋友去銅鑼灣睇戲🎞, 諗起有一排冇嚟呢度食下午自助餐🍱🥗🍝🥘🍆🍩, 就碰下運氣,睇下有冇得walk-in, 好彩仲有幾張檯...發覺佈置有d唔同左 - 我最愛嘅三文魚依然咁正❤, 精緻左, 以細碟上, 新鮮肥美, 任攞唔嬲, 青口亦唔錯。食完海鮮,就轉攻沙律,薯仔沙律同紅菜頭無得輸😋如果羅馬生菜可揀選新鮮d嘅就更好啦!😳跟住梗係食熱盤, 印度脆脆係必食之選, 烤雞串好似以前冇架, 夠熱夠juicy, 豬頸肉都ok。本來想去noodle counter, 點知變左粥😱不過同樣正, 可揀唔同配料, 製作自家粥品😋食到一半先見到有甘荀湯😋好飲飽飽地但點可以唔食甜品呢🍮🍰🍨整迷你pancake,好得意, 可以自己整色整水🤣仲食左creme brulee 、麵包布甸、雪糕、和菓子同生果🍉🍒🍍🥝🍋! 飽到暈!平平地食自助餐, 抵❤👍🏻

食到一半先見到有甘荀湯😋好飲

飽飽地但點可以唔食甜品呢🍮🍰🍨

整迷你pancake,好得意, 可以自己整色整水🤣

Pancake

平平地食自助餐, 抵❤👍🏻

2017-05-06