一出餐廳就見到了一個郵筒,寫住2020年1月1日,令人忽發奇想,雖然已經年尾,但仍然期待3個月後有改變。原來餐廳有個活動 可以寄信給未來的自己,餐廳將於2020年1月1寄出。而這裡的炸雞真係好出色,如果可以連同炸蝦飯卷,炒粉絲,連同信件,1月2號收到,一定好開心一邊食炸雞,一邊睇信,最好既新年禮物。以上當然係我既ff, 到時再來食就好,因為好好食,收信之時,又提我要黎多次。除了寄信,餐廳還有情人鎖活動,可以鎖上你的心願。剛剛提過出色的炸雞。 今次叫了半份甜辣炸雞,炸雞配有甜薯,甜條,全部都是新鮮炸起,食過番尋味。甜辣醬不會太甜,而且甜甜地,好開胃。雞件嫰滑,表皮脆口。豬肉炒粉絲炒得好乾爽,不會痴埋一舊,好容易夾起,亦好好食,配合豬肉,相當不錯炸蝦飯卷,之前韓國旅行,到處都是飯卷,回到香港就有點想食,今次炸蝦飯卷,炸蝦脆熱,蛋,蘿蔔,青瓜的冰冷,一啖放入口,正。泡菜煎餅 好少有泡菜煎餅可以調味得咁好,吾會太咸,好香口,而且一d都吾覺得油。泡菜酸酸辣辣,煎餅薄薄一片,可能有人覺得似中式薄撐,但佢比薄撐香,脆,仲有濃濃泡菜味。最後黎2杯飲品,分別是蜜糖薑茶及桃茶。
一出餐廳就見到了一個郵筒,
寫住2020年1月1日,令人忽發奇想,
雖然已經年尾,但仍然期待3個月後有改變。
一邊食炸雞,一邊睇信,最好既新年禮物。

除了寄信,餐廳還有情人鎖活動,可以鎖上你的心願。

剛剛提過出色的炸雞。 今次叫了半份甜辣炸雞
甜辣炸雞(半份)

炸蝦飯卷,

炸蝦飯卷

泡菜煎餅

海雲台泡菜煎餅

最後黎2杯飲品,分別是蜜糖薑茶及桃茶。

甜辣炸雞(半份)
炸蝦飯卷
海雲台泡菜煎餅