2018-04-28 80 瀏覽
同事話我等埋佢收工嘅話就一齊食宵夜 小妹緊係做得到😎😝所以帶左佢去大圍食甜品 一齊甜下啦😄😀去到剛剛好有位 不用等位☺️作為綠茶控嘅我 當然點了綠茶窩夫 由於無哂綠茶雪糕 所以免費轉了EarlGrey味😍😝賣相吸引 窩夫不是太濃綠茶味🍵綠茶控會覺得濃味更好 窩夫外脆內嫰 EarlGrey味雪糕茶味唔夠濃 比較奶 但一啖窩夫加埋雪糕又幾好食 白玉好煙韌 我likeee呀😍☺️.同事點了竹炭黑芝麻窩夫配椰子雪糕🥥超濃味呀 竹炭窩夫都好竹炭味🤣😝有點特別😋😊都係外脆內軟的👍🏽😋不過佢食哂所有野先發覺無倒黑芝麻醬🙄🤔不過佢話如果再加芝麻醬會有少少膩的感覺 所以唔加也🉑️以😊
綠茶窩夫

竹炭黑芝麻窩夫

2018-04-27
$65 (宵夜)
綠茶窩夫
竹炭黑芝麻窩夫