餐廳: 華星冰室 (克街)
資訊:

2010-06-27 38 瀏覽
Happy Firday~ 未睇波前朋友相約dinner, 我以撞明星既心態同朋友去左華星冰室 一入去好似去左80 n 90's, 好old school feel.我地叫左一個常餐 ($28) 同一個奶油包 ($14)常餐: [b]BBQ Pork 通有別我平時食既, d BBQ Pork 一d都唔鞋口, 好軟, 好好味唔通粉可以轉意粉[b]火腿蛋多士係厚多黎家 我同朋友就可以一人半片d蛋係用北海道牛奶炒.......唔 食唔出.奶茶有茶既苦味, 係尚算滑奶油包一個人我唔會叫, 因為太甜 太"流"啦兩個人就arm arm好佢個包好軟, d奶油入曬個包度, 好好味..... 我地真係叫到星不過只係見到 EO2... 唔失望, 因為都知 "star:" 係唔會咁易比你見到啦
Happy Firday~ 未睇波前朋友相約dinner,
我以撞明星既心態同朋友去左華星冰室

我地叫左一個常餐 ($28) 同一個奶油包 ($14)

常餐:
b]BBQ Pork 通
唔通粉可以轉意粉

b]火腿蛋多士
係厚多黎家
我同朋友就可以一人半片
d蛋係用北海道牛奶炒.......唔 食唔出.

奶茶
有茶既苦味, 係尚算滑

奶油包
一個人我唔會叫, 因為太甜 太"流"啦
兩個人就arm arm好
佢個包好軟, d奶油入曬個包度, 好好味

menu
奶茶