第一次同友人到此處共聚晚飯,一行九人預早半個月訂枱,早一天有職員打黎確認訂枱同訂食物。去到坐底十五分鐘已吹落單,同佢講已訂咗五款菜叫佢跟跟(無反應),再後加幾樣嘢,前後有三個人過黎對單問係咪落咗呢幾樣嘢,其間繼續問佢訂咗嘅菜有無落單,一路話跟緊,結果都係要由頭再落,咁你早一日叫我訂菜為咩呢?終於四十五分鐘後有個類似老闆嘅人黎再確認已落嘅單同係咪上得菜,其實已經叫咗幾次可以上菜!真係救命,服務員又唔係好肯服務你(包括加水,幫你跟單)其實如果真係請唔到人落單,可以用QR點餐又避免要人跟單嘅麻煩!最後食物水準算OK,不過咁嘅服務就唔會再食,如果你係對服務無所謂,喜歡受氣多於享受食物嘅!你先好考慮去😮‍💨😮‍💨😮‍💨

2023-12-28