2017-05-21 392 瀏覽
首先第一次去竟然佢哋有落場時間,唔緊要每間食肆都有佢嘅文化,但員工休息不緊要,門口卻是沒有任何指示及標誌,我問佢可唔可以進來但職員態度10分惡劣,問佢有份book位佢又話唔沒有,到傍晚再去正式入席,第一職員完全黑面,成程黑面,服務差,冇主動去招呼客人,第二嘢食方面未見過啲壽司,啲飯非常黏身,完全好似用膠水次一樣,好明顯個壽司師傅手勢對自己冇信心所以啲飯落好重水份,啲食材魚生又未見十分突出,其他嘢食亦都未見突出,價錢算係中上不算貴,但真是影衰叫做壽司店,啲熟食味道普通到唔普通,甚至難食,簡直浪費咗個位置及裝修,好明顯係因為佢店舖位置才咁多人食,所以叫怪獸,總之成程都一個好差衰過一啲乜氣嘅鋪頭好多!以上是銅鑼灣店的經驗

2017-05-20