第一次寫食評,呢間全店店員啲態度都衰到貼地嘅嘢真係唔寫得唔得,嗰一粒星係唔可以比零分先畀落去嘅,服務應該係負5粒星次次行過呢間嘢都好多人,所以從來都冇打算食,見朋友推薦就買一個試下啦,首先已經唔提供餐牌,問店員嗰個吞拿魚班戟可唔可以加粟米,佢就以一副:你係咪買㗎,唔係唔好阻住曬嘅表情望住我,唔得我問題就走咗去,心諗可能人太多,佢真係忙啦,冇得加咪算囉,直接要一個吞拿魚班戟,現場所見起碼企咗二十幾個人喺度,店員淨係比咗個號碼又唔講究竟要等幾耐,基於疫情,我決定周圍行下先再返嚟攞過個班戟返到去攞嗰班戟,另外兩個店員唔係比個班戟我,只係好唔客氣咁同我講話:過咗幾十個20幾個號碼啦!(怪人唔乖乖喺度等緊,心諗而家疫情喎,聚集咁多人喺度= =)前題係我乜都冇講過,心諗呢度啲店員個個被害妄想症咁,慌死你因為個餅淋咗要求佢再整過,我自己都知過咗咁多號碼個餅一定淋根本就冇諗過要佢整過囉).落單嘅時候我要求小醬,食落去只有好鹹嘅吞拿魚味,一啲沙律醬都冇,而家我係要求小醬唔係唔落醬,做唔到嘅其實可以直接出聲我唔幫襯就得,反正大把人願意貼錢買難受.總括而言呢間嘢完全一副:我d態度係咁㗎啦你唔好幫襯啦,唯一所

返到去攞嗰班戟,另外兩個店員唔係比個班戟我

總括而言呢間嘢完全一副:我d態度係咁㗎啦你唔好幫襯啦,唯一所謂嘅優點就係所謂抵食夾大件,成個葵廣啲小食店都係咁㗎啦,樓下嗰間手抓餅好多人食,都會提供時間等客人預算返去攞,真係完全冇必要受佢地氣