朋友介紹呢間, 無睇任何食評就去食物:款式算多味道夠都唔錯, 又有難得既厚多士(但放雪櫃唔知放咗幾耐)不過唔明點解有D一串串既野要續串入獨立膠袋 (以為外發出面做完交黎, 但又唔係見個呀叔坐响一邊穿完簽自己入袋)沙爹肉串又唔入袋, 咁有D入又有D唔入, 為乜呢? (因為覺得真係好唔環保)服務:入場個時都無乜services比到你, 去邊度攞野都係去過朋友識自己講返比我知但都會問你想要邊個位(因為我地到時仲有兩個選), 幫你搬埋椅同開爐知道係任食任飲三小時, 自己都係搏星期日無咁多人無咁準時趕你走但我覺得最不可以接受既係, 當應該係夠三個鐘時, 有個呀姐直接行埋黎好似話夠鐘喇之類 (因為我地都坐咗响枱食緊野, 又嘈都聽唔到佢講咩)之後就望住佢一野掃曬D响個網上面差不多燒好既食物落垃圾桶, 我個吓呆咗, 心諗咩事?跟住原來話夠鐘好多人等緊, 示意你地好走喇!!我話你都好D早15分鐘講聲丫, 我地可以拿拿臨去吓洗手間, 食埋D食物佢丫嘛, 跟住個呀姐話有D人唔鍾意催架, 寧願直接通知佢夠鐘其實我想講無人會想咁樣被人趕走囉, 我有比錢架!!如果唔係朋友話再去, 要我自己選我一定唔會再去,亦唔會
朋友介紹呢間, 無睇任何食評就去

食物:
服務:
跟住原來話夠鐘好多人等緊, 示意你地好走喇!!
其實我想講無人會想咁樣被人趕走囉, 我有比錢架!!
如果唔係朋友話再去, 要我自己選我一定唔會再去,亦唔會介紹朋友去
2023-11-12