2021-08-11 64 瀏覽
古今📍銅鑼灣因為男朋友好鍾意食古今,所以我哋成日都會去食。今次就去咗吧枱坐,個衛生環境係惡劣到呆咗Σ(゚д゚lll)枱上面有長頭髮、魚鱗、豉油汁,一坐到埋去我直情有啲想嘔( ゚д゚) 但係因為男朋友真係好鍾意食,所以就破例照食啦(´・ω・`)火焰紅龍卷 $124面頭嘅係炙燒吞拿魚,壽司入面包住嘅係炸蝦。配料同埋醬汁好夾,一上到枱好快就清晒。但係略嫌炸蝦唔夠熱,估計係晚市比較多客人,所以一早炸咗先,之前午市食比較熱辣辣同香脆(●°u°●)​ 蜘蛛 $93卷物入面包住軟殼蟹、蟹柳同埋牛油果,入口比火焰紅龍卷淡味。同樣地軟殼蟹都係唔夠熱,不過都算叫得過( ̄∇ ̄)炸雞芝士卷 $58顧名思義,卷物入面包住炸雞同埋芝士。炸雞入面有唔少肥膏,同壽司唔係好夾。總括嚟講,我會話留肚食其他卷物好過(´-ω-`)紅粉佳人 $110一上枱成個卷物都係恐怖嘅粉紅色,但係竟然幾好食( ´▽` )ノ上面鋪咗辣味三文魚同辣味吞拿魚,成個壽司好惹味,值得一試ψ(`∇´)ψ總括黎講,啲壽司真係好高質,但係餐廳黎講污糟真係死罪,希望下次唔洗再坐個張吧枱啦( ;´Д`)
古今📍銅鑼灣

火焰紅龍卷 $124