2022-10-31 210 瀏覽
🇭🇰M Square·呢間我哋之前去西貢嘅時候已經經過㗎喇 見佢係海邊好似好chill咁就決定黎試下😈不過佢間餐廳其實係喺地下嘅 所以就唔係好望到海景 但係我哋去嗰日咁岩有英超睇 所以都幾正 而且佢啲啤酒 小食嗰啲都幾平 仲要出乎意料地好食 所以我地食得幾開心😍😍不過因為我哋係星期六去嘅 比較多staycation嘅客人 唔算好多人睇波 但係我地自己都睇得好開心🤣·Calamari Squid Ink Pasta $155 l Buttermilk Chicken Salad $138佢個意粉質地係真係煮到啱啱好 配埋佢個淡淡既芥末汁超夾 而且完全唔會漏 之後佢上邊仲有少少蒜粒 所以好惹味🤤🤤之後佢個魷魚質感都煮到唔錯既 不過就淡味啲🦑🫢之後佢個雞肉沙律超大兜 我地好鍾意😍佢個溫泉蛋整得好靚 篤爛佢之後撈埋啲蛋汁好正 而且佢上面條麵包條都出奇地好鬆軟🥖😈之後佢啲烤雞烤到好香 雞肉都好嫩 配埋煎到超脆既bacon同埋啲番茄仔口感超好😋😋·Loaded Pulled Pork Nachos $98之後因為我哋見有波睇 所以就專登再嗌多咗個nachos一路睇一路食⚽️佢個chips係本身已經有
🇭🇰M Square
Calamari Squid Ink Pasta $155
Calamari Squid Ink Pasta
Buttermilk Chicken Salad

Loaded Pulled Pork Nachos $98
Loaded Pulled Pork Nachos

之後因為我哋見有波睇 所以就專登再嗌多咗個nachos一路睇一路食⚽️佢個chips係本身已經有少少調味架啦 而且佢上面既pulled pork好好味 完全唔會鞋 超夾🐷之後佢仲有sour cream guacamole同埋芝士醬既 所以真係超送酒😈不過我自己就略嫌佢個芝士醬多咗少少 尤其係食到最尾啲芝士鯨左嘅時候真係有啲漏 所以大家可能可以嗌少芝士🤣🤣
Heroes Si L Dan $72 l Lemonade $32 l Fresh Orange Juice $48
嘢飲方面佢啲draught beer都算係幾平 不過佢真係偏苦啲 比較適合男仔飲🫢我自己覺得要加啲lemonade先好飲啲🤣🤣之後佢個lemonade就正正常常啦 反而佢個橙汁真係幾好飲 真係好鮮榨 而且好濃橙味🍊
#rbyeat
#rby西餐