餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

2020-06-20 5988 瀏覽
JOMO呢間位於將軍澳海旁既Cafe, 望住海景嘆住杯啡,真係好chill客人可以揀露天或室內,我怕熱所以揀左室內, 室內就要等位,等左30分鐘到,終於有位啦伯爵茶戚風蛋糕個蛋糕好鬆軟,我平時好怕cream都覺得個cream非常出色,唔甜又唔膩仲打得好滑,完全提升左成件蛋糕既口感同味道炸雜菌羽衣甘藍牛油果醬酸種麵包岩晒素食既朋友,雜菌炒得好香,炸金菇同羽衣甘藍好鬆脆,全部配搭都非常夾,好食法式油封鴨配焦糖蘋果忌廉芝士酸種麵包法式油鴨絲是凍的,cold cut食法,我食唔到鴨香,我會鍾意食熱既多d, 好彩個焦糖蘋果忌廉芝士醬攞返唔少分,好特別好好味JOMO all day breakfast 個All day breakfast 有炒蛋,牛油果醬酸種麵包,炸粟米,蘑菇,車厘茄,菜 & 乳酪,非常豐富Mocha唔太甜,飲到淡淡既朱古力味亦都飲到咖啡既味道Flat white 咖啡味香濃,奶泡打得好綿滑,很不錯因為每樣野都係散叫,無餐跟,所以價錢係有d貴,但勝在環境搭救,食完仲可以行下海濱公園,真係好寫意

Mocha
唔太甜,飲到淡淡既朱古力味亦都飲到咖啡既味道

Flat white
咖啡味香濃,奶泡打得好綿滑,很不錯
Flat  White

Flat  White