2021-06-08 541 瀏覽
成日想搵啲好chill 而且環境靚嘅餐廳,上OR 係咁search, 比我搵到呢間,見餐廳有落地玻璃,馬上心心眼,一於去試下🤍🔅All day breakfast x1🔅Breakfast set - Baked Chicken x1🔅Flat White x1🔅Hazelnut Latte x1 當日早上11點幾食,陽光好好,真係忍唔住要影相😆 但我老公通常要求影幾張就要收手,好好享受食物😂 好啦,唯有快速紀錄下啲環境同食物。我叫咗一份baked chicken, 雞扒煎得唔錯,層皮好脆啱啱好,而且炒蛋都好香,唯獨我最大期望嘅牛油果蓉就差少少,無咩味道。總結成個餐係偏淡,適合一啲唔鍾意食濃味嘅人。至於老公嘅All day breakfast, 2款腸仔都好味道,芝士腸仲會有少少爆醬🤤啲菇煮到好滑,整個餐唔會太油🤍 都係屬於偏淡。

🔅All day breakfast x1
🔅Flat White x1
🔅Hazelnut Latte x1

啲菇煮到好滑,整個餐唔會太油🤍 都係屬於偏淡。
2021-04-27