話說早兩日情人節我約咗女朋友去呢度食飯,咁大家去到嗰陣有啲誤會,所以大家就將所有野拎出黎傾,講晒雙方嘅內心感受出黎啦。但我地一d都冇大聲,係正常傾計嘅音量去溝通返,完全冇影響到人間cafe 9:30關門,我地都提早兩分鐘離開,跟住其他客人都走曬。因為我地未傾完,所以出到去再傾,就行到離間cafe起碼一個鋪位咁遠,係完全離開左間cafe範圍但傾左幾句,有店員出來搬野,見到我地仲傾緊,一陣之後,突然間由播緊好抒情浪漫歌改播啲分手失戀歌!!!第一首係《好心分手》,仲要播到成條街都聽到,真係大聲到驚死我地聽唔到🌚播完再播第二首分手歌,我地就行去第二條街。D店員洗唔洗咁黑心?自問我地完全冇影佢地所有嘅運作,好明顯見到我地唔開心,驚死我地分唔到手,係度落井下石,播埋d分手嘅歌贈興本來係播浪漫英文情歌嘅cafe,竟然播d分手歌,黑心到冇人有嘅店員,以後唔會再去,仲要野食又一般!(我地心情差到都冇影野食)利申:佢家下仲係我女朋友,冇散到,傾完後感情更加好🫶🏻

利申:佢家下仲係我女朋友,冇散到,傾完後感情更加好🫶🏻