2021-03-09 50 瀏覽
突然好想食大大個既Burger,今日第一次食Burgerroom,整體覺得幾好味!可以再食多次!我地要左個黑松露芝士大烤菇煙肉牛肉漢堡同牛油果醬大烤菇素肉漢堡。兩個Burger送到面前果陣我地都好開心!因為真係好足料,疊到好高!🤣🤣我主要食素肉漢堡, 我一度以為我係食緊牛肉漢堡😂😂食食下我先醒起原來我食緊素肉😋😋大烤菇又大隻,又juicy👍🏻牛油醬都唔少。滿意!😋😋😋另外,我食左少少牛肉漢堡,發現牛肉漢堡比起素肉多左牛既油脂香同juicy,仲正!😋😋😋小食方面我地要左份牛油果醬芝士薯條,牛油果醬同芝士份量都有好多!薯條係粗條果隻,牛油果醬好fresh,推薦!👍🏻👍🏻
2021-03-08