2017-09-25 260 瀏覽
知道Master Kama 出名食海鮮,特別係龍蝦,可惜同行朋友皮膚敏感,唔食得海鮮好彩menu 上都有唔少非海鮮菜式選擇....香炸雞翼配龍蝦芝士汁 雞翼炸到金黃色,上面撒上芝士碎,龍蝦芝士汁以蠟燭熱住 ( 龍蝦汁另上,皮膚敏感的友人可以食)。食之前點一點濃稠嘅醬汁,可以避免炸雞翼嘅脆皮淋晒,龍蝦汁味道濃郁,炸雞翼皮脆肉嬾,好好味黑松露什菌薄餅黑松露同什箘呢個配搭本身都無得輸,不過我就覺得黑松露味道唔夠,如果再多少少會更加香,更有層次。值得一讚嘅係餅底好薄,好鬆脆。三種芝士雞肉薄餅雞肉餡料豐富,多到每食一啖都有雞肉湧出嚟,芝士份量啱啱好,食完唔會話好油膩好滯。由於各種龍蝦菜式都好吸引,嚟到點都至少要嗌翻一樣,最後我哋叫咗個龍蝦玉子燒。呢個真係好好食,非常好食。玉子燒蛋味濃郁,好滑好滑,蛋中亦清晰見到大大舊龍蝦肉,完全冇偷工減料 我自己以及同行朋友對於今次用餐經驗都非常滿意,美中不足係食唔到好多龍蝦菜式,下次會再嚟食過!
好彩menu 上都有唔少非海鮮菜式選擇....

黑松露什菌薄餅
黑松露什箘薄餅