2021-11-18 46 瀏覽
今日去睇梅艷芳,朋友真係喊到傻咗😭,見到佢咁,決定帶佢去食好西、醫返好心情法國鵝肝牛肝菌意大利燴飯🦆🇮🇹呢個鵝肝肥美得嚟又唔會油膩,一啖鵝肝一啖意大利飯🍚,油香味係口腔中爆發嘅感覺好正!牛肝菌亦俾到燴飯另外一種口感,唔會太單調🍄英式炸魚薯條🇬🇧包裹鱈魚🐟嘅炸粉唔會太厚,件件炸到金黃色、好香脆,沾上佢哋特製嘅醬汁,想encore! 佢嘅薯仔亦都好正,係用咗焗薯炸,香口😋脆燒原隻德國鹹豬手🇩🇪呢隻鹹豬手🐷已經去骨,易入口,話明脆燒🔥就塊皮緊係脆到咔咔聲!最Jeng 就係佢個特製嘅醬汁,酸微微解膩!❤️‍🔥雜果賓治🍹見朋友喊到失聲,最後叫咗杯Fruit Punch 俾佢,偷飲咗一啖,裹面有一粒粒嘅果粒🍎🍊🍒,可以治愈佢嘅心靈❤️‍🩹話說呢間餐廳主打足球⚽️,周圍都掛滿左波衫同埋我最鍾意嘅足球偶像,正😄唔知大家會撐德國,英國定還是係法國呢?——————為食分界線——————Lockeroom Dining (朗晴坊) (旺角)旺角砵蘭街215號朗晴坊8樓推介指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)好味指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)抵食指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)環境推介 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)人均消費: $250

法國鵝肝牛肝菌意大利燴飯🦆🇮🇹

英式炸魚薯條🇬🇧

脆燒原隻德國鹹豬手🇩🇪

雜果賓治🍹

唔知大家會撐德國,英國定還是係法國呢?

——————為食分界線——————
Lockeroom Dining (朗晴坊) (旺角)
旺角砵蘭街215號朗晴坊8樓

推介指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
好味指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
抵食指數 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
環境推介 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
人均消費: $250