呢間係以前成日會去食既cafe,因為佢既bagel好好味,好耐冇去食過,最近諗起就去留食下先🤪🤪不過覺得以前好食啲🙈(10分為滿分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑Carbonara($88)個汁煮得好濃,份量都夠食既,味道方面不過不失喇,唔算好突出,食到最後略嫌佢有啲膩無食曬🙈🙈Early Grey Apple Bagel($45)呢個係次次黎食都會叫既一個Bagel🥰🥰個人黎講覺得幾岩女仔食,望落細腦個以為會食路飽,但其實食食下都好夠食😝😝青蘋果香甜爽脆,Bagel就煙煙韌韌,夾埋超多既earl grey醬勁夾,食完會想再食既感覺,不過男仔黎講就應該完全唔夠食🤣🤣Chicken Breast Bagel($60)食完個意粉,大食鬼男小編要叫多個bagel🫡記得以前食個雞胸係好嫩好juicy, 今次食番覺得佢柴左好多同縮左水,雖然都ok好食,但比以前個水準都係差左少少🙈🙈🙈Caramel Latte($25)咖啡都正常,口淡淡叫個焦糖味latte ,飲到一半郁覺得甜左少少,感覺有少少漏🫡價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑我地食咁多野都係210蚊左右,同埋都係飽肚既,意粉同咖啡既價錢同一般caf

(10分為滿分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑

Carbonara($88)
Carbonara

Early Grey Apple Bagel($45)
Earl  Grey  Apple  Bagel

Chicken Breast Bagel($60)
Chicken  Breast  Bagel

Caramel Latte($25)
Caramel  Latte

價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
我地食咁多野都係210蚊左右,同埋都係飽肚既,意粉同咖啡既價錢同一般cafe差不多,主要黎食bagel就可以😂

交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑
佢個位置都幾隱蔽架,未聽過/未去過既人都要時間搵下🤣🤣係係地鐵站行過去其中一個舊式商場既地下,啲商場都係啲80年代既feel,記得如果去食要預番啲時間去搵路呀🤪🤪

環境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
鋪面位置好細,大幾得4-5張2人枱,同埋都比較逼,不過因為唔會同時坐好多人,所以環境都唔算話係好嘈,都可以悠閑咁同朋友慢慢食傾下計🥰🥰

性價比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑
記得早幾年前食佢啲bagel真係好好食好有驚喜,今次黎食番已經無以前個個超好食既感覺,但都ok既,意粉咖啡水準就一般,大家主要黎食bagel就可以😎
Carbonara
Earl  Grey  Apple  Bagel