聖誕節去到竟然唔洗等位實在太幸運!雖然拉麵款唔係好多但都係有選擇困難症,每款都好好味😂 staff超nice同我地介紹,仲suggest份量點叫,好難得我地叫左大白湯,staff話大同細分別在叉燒數量同有冇蛋。先講湯底,非常甜嘅雞湯,女仔飲落完全有種被滋補嘅感覺!叉燒雖然得三塊但都好中塊亦唔乾另一款係醬油拉麵,本身好糾結叫唔叫呢款,因為醬油拉麵中伏過太多次。好彩,呢次真係好食,有醬油味但完全無「豉油溝水」嘅感覺,亦唔會覺得淡味,配埋厚叉燒食同佢個汁,有種提升左嘅美味😂講埋叉燒真係真係好rich 好冧同入味好正..不過食到後面好濟😂😂,下次霸食白湯會叫細份,咁就應該差不多而家唔係好多地方有雞軟骨餃子,純粹鍾意食

特級白湯(大)

九味醬油湯拉麵

汁煮厚燒叉燒

而家唔係好多地方有雞軟骨餃子,純粹鍾意食

香炸雞軟骨餃子
2020-12-25