2020-01-14 176 瀏覽
今日黎到bookmark咗一排嘅人氣Cafe—茶聊🥰呢到環境好好,以黑白灰做主題,感覺高貴、優雅,樓底都幾高,空間幾大,座位舒適,環境幾靜,燈光溫和✨Cafe亦有WIFI有廁所,可以慢慢坐慢慢食🤤今日2:30左右黎到,Lunch同Tea都有得嗌,價錢差唔多,但野食有多啲選擇👍🏻Tea Set忌廉芝士蘑菇釀雞翼 $78呢個配搭好Match好好食,流心芝士加磨菇🤤 雞翼肉質嫩滑、調味幾惹味。芝芝巨鋒葡萄 (+$16)芝士奶蓋好香芝士、帶鹹香,奶蓋質地厚身😋巨鋒葡萄入面仲有大粒提子粒粒 好好飲 成杯都係真提子😋😋Lunch Set 卡邦尼意粉 $78跟餐有餐湯—粟米忌廉湯,湯幾濃幾Creamy👍🏻意粉冇咩特別,普普通通,飽肚之選髒髒黑糖珍珠鮮奶 (+$14)賣相好靚,適合打卡✨ 鮮奶係會明治奶,珍珠有黑糖味,幾煙韌👍🏻原味梳乎厘 $88梳乎厘即叫即整,要等30分鐘左右🕰梳乎厘賣相同日本戈啲一樣 好靚🤤好鬆軟好好食😋 好空氣好軟綿!😋😋配上糖漿已經好好食😋埋單$274,人均都係百幾,好飽好滿足😋 性價比唔錯👍🏻👍🏻
今日黎到bookmark咗一排嘅人氣Cafe—茶聊🥰

Cafe亦有WIFI有廁所,可以慢慢坐慢慢食🤤

忌廉蘑菇芝士釀雞翼

Tea Set忌廉芝士蘑菇釀雞翼 $78

芝芝巨鋒葡萄

芝芝巨鋒葡萄 (+$16)
芝士奶蓋好香芝士、帶鹹香,奶蓋質地厚身😋
巨鋒葡萄入面仲有大粒提子粒粒 好好飲 成杯都係真提子😋😋

Lunch Set 卡邦尼意粉 $78
跟餐有餐湯—粟米忌廉湯,湯幾濃幾Creamy👍🏻
意粉冇咩特別,普普通通,飽肚之選

髒髒黑糖珍珠鮮奶

髒髒黑糖珍珠鮮奶 (+$14)
賣相好靚,適合打卡✨
鮮奶係會明治奶,珍珠有黑糖味,幾煙韌👍🏻

原味梳乎厘

原味梳乎厘 $88