2024-04-16 35 瀏覽
迪士尼銀卡選手喺平日去完迪士尼啦~ 之後就去咗東涌嘅東薈城度行街 睇吓有咩特價👍🏻 行到好肚餓,我哋就去咗大頭蝦南風海鮮酒家💕 因為我哋三個真係好肚餓,所以叫咗超級多小菜 ! 第一個當然係我最愛嘅燒味雙拼 佢哋嘅雞超嫩滑 好新鮮 我自己好鍾意❤️ 因為想食啲素菜 我哋就再點咗一個紅燒豆腐 同埋一個蝦米蒜蓉勝瓜 蝦米好出味 所以令到成碟餸都好香 蝦米嘅香味再加埋蒜香味😍嘩 真係一流呀 佢哋嘅紅燒豆腐都好出色 真係好香 由於我哋全部都係豆腐loversssss 所以豆腐係最快俾我哋清盤嘅 😋😋😋 之後就要講吓我嘅最愛 亦都係最邪惡嘅 鹹蛋黃炸魷魚 🦑 首先我已經超鍾意食魷魚 經過鹹蛋黃嘅融合 佢就變到超邪惡但又超好食🤤 我真係每一條都包裹轉濃濃嘅鹹蛋黃香 完全冇遺漏任何一條 哈哈 同埋佢哋嘅菠蘿咕嚕肉都好好食 😋 豬肉炸得剛剛好 佢哋嘅醬整得好開胃 酸酸甜甜咁 所以我哋每人又食咗一碗白飯 😳 好飽 滿載而歸🤤