餐廳: 意樂餐廳 (杏花新城)
資訊:

2023-07-01 233 瀏覽
嚟呢度食早餐其實有啲趕時間!職員問我係咪用q r code落單, 我話好, 但佢轉頭去收銀, 收銀搞咗三分鐘, 期間唔係幾唔到其他職員, 我要走去收銀再問多佢一次先至q r code我!🙄🙄嗌咗雞肉扁意粉, 諗住呢個應該穩陣同埋快速度嚟到ok, 啲雞肉完全出事, 又乾又柴皮!唔止咁!有幾舊淨係得“雞皮”, 堅係一啲肉都冇!!我將嗰啲擺出去紙巾上面, 跟住行去同啲職員講, 叫佢畀番幾舊有肉嘅畀我!!之後先至有喺圖中見到浮咗幾舊雞肉!其實點會畀啲雞皮客人食嘅啫😶?!好似唔係慳到咁呀?!😑當然我嗌咗熱檸水, 係冇“真檸檬”, 呢樣就一早知嘅😌😌
嚟呢度食早餐

嗌咗雞肉扁意粉, 諗住呢個應該穩陣同埋快

當然我嗌咗熱檸水, 係冇“真檸檬”, 呢樣就一早知嘅😌😌