同朋友小聚片刻🙈平時好少食All Day Breakfast,行過見到幾吸引就走左入來喇🤪叫左個All Day Breakfast 餐,有餐湯同飲品😋咁岩是日餐湯係南瓜湯,味道不錯,南瓜甜甜的~我叫果杯係蜜桃冰茶,正常桃茶味,唔會太甜🙈南瓜湯(左上) 玫瑰咖啡(右上) 蜜桃冰茶(下面)玫瑰咖啡-朋友話好似普通咖啡既味道,不過用黎呃like都靚😆Close up玫瑰咖啡 $39 主角黎喇🥰都好大碟!俾個平面圖大家睇下🤣雖然我未食早餐,但都share左d俾朋友食🙈超級豐富,除左一般有既炒蛋,腸,沙律,茄汁豆外,佢有埋薯條同窩夫,個窩夫真心加分☺️平時食甜品都要叫大大份,而家係四分一舊,滿足到食窩夫既慾望之餘,又唔使怕食唔哂同有罪惡感👍🏼👍🏼總結:全日早餐都幾好,偶爾一次放縱下🤪有機會我都會再幫襯😊

南瓜湯(左上) 玫瑰咖啡(右上) 蜜桃冰茶(下面)

Close up玫瑰咖啡 $39

主角黎喇🥰都好大碟!

俾個平面圖大家睇下🤣

總結:全日早餐都幾好,偶爾一次放縱下🤪有機會我都會再幫襯😊
2021-12-04