每次想去食尼間烤雞, 都要揍夠4個人或以上😂原因系佢啲野食真系實在太大份,2個人去一定食吾哂😅今次叫左韓式BBQ醬煙燻烤雞拼蜜糖香滑烤雞 $238韓式BBQ醬少少甜少少辣幾惹味,味道岩岩好食完一舊接一舊!反而個蜜糖香滑烤雞就遜色少少,可能平時燒野食既時候食開勁蜜糖,所以覺得尼個蜜糖味吾夠出😅但系啲雞系夠滑既!第二樣叫既系韓式雞蛋卷🥚每次黎到必食Item!其實本身系想食蟹籽沙律醬芝士雞蛋卷既~可惜佢話賣哂🥲有啲失落。。。不過尼個都好好食,厚厚雞蛋包全紫菜卷, 再點埋千系島醬食,非常邪惡😈第三樣就叫左芝士泡菜鐵板炒飯,尼個第一次食!一上枱即刻WOW左聲,有好多芝士🧀隻蛋又煎得好靚,賣相一流👍🏼𢳂一匙飯,再用芝士系咁繞,跟住再加啲紫菜碎🥰少少辣,多芝士個感覺好幸福第四樣系叫左鐵板海鮮煎餅由於同行有人吾太食得辣,所以叫左尼個。。。個人覺得麻麻地,無泡菜煎餅咁好食野飲方邊,生啤買二送一🍻🍺,perfect!食完以上食物之後竟然有啲吾夠飽🤣於是叫多左個香辣炒年糕我地系叫左小辣既,但吾知系咪俾錯左我地😅因為我食左一舊就已經頂吾順😂😂😂但佢個料好足,有年糕﹑魚糕﹑雞蛋﹑芽菜同粉絲
韓式BBQ醬煙燻烤雞 + 蜜糖香滑烤雞
韓式BBQ醬少少甜少少辣幾惹味,味道岩岩好食完一舊接一舊!
第二樣叫既系韓式雞蛋卷🥚每次黎到必食Item!
韓式雞蛋卷

第三樣就叫左芝士泡菜鐵板炒飯,尼個第一次食!
鐵板芝士泡菜炒飯
第四樣系叫左鐵板海鮮煎餅
鐵板海鮮煎餅
由於同行有人吾太食得辣,所以叫左尼個。。。
個人覺得麻麻地,無泡菜煎餅咁好食
野飲方邊,生啤買二送一🍻🍺,perfect!
食完以上食物之後竟然有啲吾夠飽🤣
於是叫多左個香辣炒年糕
香辣炒年糕
我地系叫左小辣既,但吾知系咪俾錯左我地😅
因為我食左一舊就已經頂吾順😂😂😂
但佢個料好足,有年糕﹑魚糕﹑雞蛋﹑芽菜同粉絲
2021-07-12
韓式雞蛋卷