2022-01-12 974 瀏覽
呢度係屋企人假日得閒會嚟嘅Cafe,屋企人就覺得好在美麗華呢度人流唔多,而呢間Turning Point就算係半開式都唔會覺得好逼,加上樓底算高,放假周圍都逼嘅程況下呢度就變成兩老飲咖啡嘅好地方。(雖然我見openrice評分嚟講麻麻,但我都抱住一試心態嚟)結果都覺得唔係好差嘅~Turning Point Powl吞會魚、雞絲、溫泉蛋、紫薯沙律、火箭菜、羽衣甘藍、青瓜絲、牛油果、脆包粒、青檸柚子汁係平時比較少食到嘅配搭,加埋幾開胃清新,唔似一般見到嘅all day breakfast,每樣嘅味道都okay! 呢個配搭都幾特別~三重蟹肉扁意粉[蟹籽、蟹肉、蟹棒]:味道同份量都滿意的,蟹棒有特別再整過,食落都夠入味,加埋蟹籽同蟹肉撈埋食好香﹗Cappaccino / Mocha以外行人嚟講咖啡拉花我會畀 100分🤣屋企人都因為鍾意呢度嘅拉花所以帶我嚟,咖啡大大杯,啡味好濃郁,唔會太苦又易入口。Apple Pie 蘋果批 $78

結果都覺得唔係好差嘅~

Cappaccino / Mocha
Mocha