就算食到白色汁汁沾係口邊都在所不惜🐤!!!!!應該係我近一年食過最好食既拉/沾麵🤯招牌雞白湯拉麵($88)湯濃麵幼,叉燒肥瘦得宜,食落口肉味重同湯頭互相配合得好好!荀同香菜更係成功將成個麵昇華,先咬佢地一口,食啖麵,再將少少湯灌落流心蛋到,然後一野咬落去,係依一刻我已經忘記左自己係奉行ing keto 飲食法,徹底被魔鬼引誘。.至於雞白湯沾麵 ($98)個基本湯頭同拉麵其實大致一樣,但我覺得佢比拉麵仲要好食,因為佢個湯濃左十倍,濃到我飲佢嗰陣似飲緊雞油而唔係雞湯,雖然感覺好似好膩咁但配合佢嗰d掛湯力十足既特製小麥粗麵真係冇得彈(拉麵嗰款麵既掛湯力明顯差好多)。本身小店有兩款餃子提供,我的朋友嗰日兩款都有嗌,一致認同御好燒風味餃子($36)比原味更好食,但原味係如果你嗌拉麵既話,加$25就會有,性價比又會高d(因為兩款餃既餡係一樣,只係汁唔同only).結論:一定會翻兜, 下次想試佢期間限定拉麵/沾麵,背脂醬油拉麵 is on my list too😚
就算食到白色汁汁沾係口邊都在所不惜🐤!!!!!

原味餃子

原味餃子