2023-12-30 235 瀏覽
聖誕節正日book左呢度為左食生蠔大餐慶祝下,打開menu,呢度有超過二十款不同國家同口味嘅生蠔比你選擇,由淡至濃口味排序,仲附有簡單解說令客人非常清晰知有何分別確實非常貼心,我亦唔客氣自選六款生蠔品嘗,仲like左社交平台獲贈多一隻免費生蠔。每隻蠔都好生鮮各有特式,就算係免費嘅美國蠔都好好食,我自己幾鍾意法國嘅KYS Marine Oyster同Tsarskaya Oyster,呢兩隻都係比較口感味道都相對豐富。除左生蠔,炸蝦魷魚卷都炸得幾得意又脆卜卜,炸魚薯條我選擇左雪魚,食落好滑又有魚味,炸漿唔算厚又唔會油淋淋,粗薯條熱辣辣亦都好吸引。龍蝦汁海鮮意大利飯我鍾無佢個汁夠多可以包住啲飯,又唔會好鹹蓋哂原本龍蝦汁該有嘅味道,性價比幾高。愛服務員態度非常友善,亦好有心機解釋生蠔嘅特點比我地聽,愛蠔之人黎到呢度應該會覺得好開心有咁多選擇。
自選生蠔
餐廳送贈免費生蠔